Notice: Undefined index: lang in /home/verestoy/public_html/plugins/system/sourcerer/helper.php(606) : runtime-created function on line 7
Dr. Verestóy Attila Alapítvány

"Giving is the best communication"

Obiectivele Fundaţiei Dr. Verestóy Attila

Activitatea principală a Fundaţiei este suportul şi ajutorul financiar pentru persoanele nevoiaşe prin proiecte finanţate. Fundaţia ”Dr. Verestóy Attila” a fost registrată la Tribunalul din Odorheiu Secuiesc la data de 19 februarie 2008.

Scopul fundaţiei este acordarea sprijinului financiar şi de altă natură comunităţiilor locale, persoanelor nevoiaşe, tinerilor, elevilor, studenţiilor, persoanelor cu dizabilităţi de orice fel, bolnavilor şi persoanelor vârstnice. Prin acordarea diferitelor burse de studii atât în ţară cât şi în străinătate, sprijinim pregătirea profesională a studenţiilor şi a specialiştilor tineri.

Ne este important sprijinirea activităţiilor altor fundaţii, asociaţii cu profil similar şi colaborarea cu acestea ştiind că ele au o imagine mai clară asupra problemelor ivite în regiunile respective.

Fundaţia contribuie la conştientizarea rolului tinerei generaţii prin iniţierea unor programe cu scop preventiv şi educaţional. Organizarea acestor programe în termen lung atenuează problemele stereotipice acestei regiuni.

 

Perspectiva noastră: Muncim pentru un viitor mai bun și mai prosper.

Misiunea noastră este de a educa o generație tânără care ține la locul său natal, care se simte responsabilă pentru conservarea/supraviețuirea regiunii noastre și este dispusă să aducă sacrificii pentru acest lucru; de a arăta un exemplu în ceea ce constă cooperarea, importanța și nevoia ajutorului; de a sprijini organizațiile neguvernamentale care  implică în activitatea lor persoane defavorizate pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

Please publish modules in offcanvas position.