Notice: Undefined index: lang in /home/verestoy/public_html/plugins/system/sourcerer/helper.php(606) : runtime-created function on line 7
Dr. Verestóy Attila Alapítvány

"Giving is the best communication"

Kovács Levente

Kovács Levente vagyok, 1998 december 19-én születtem Székelyudvarhelyen, jelenleg Kolozsváron, a Műszaki Egyetem építészet karon, civil mérnök szakon tanulok.

Emitetted, hogy szabadidődben szívesen túrázol. Milyen pluszt ad ez neked?

Túrázás közben az ember kikapcsolódik, elfeledi a kisebb - nagyobb gondjait, problémáit, valamint gyönyörködhet a körülötte létező természet szépségeiben, újabb helyeket ismerhet meg, vagy akár élményeket szerezhet.

Melyik az a három pozitív tulajdonság, ami a legjobban jellemez téged?

Ami talán a legjobban jellemez engem a tulajdonságok közül, az a nyitottság, nyitott vagyok új emberek, dolgok megismerésére, nem zárkózom el, nem húzom meg magam a ,,háttérben.’’

Ide sorolnám még a pozitív hozzáállást, igyekszem mindenben a legjobbat keresni, hamarabb észre venni a jót, mint a rosszat, mert szerintem ez elég fontos a mindennapokban. Legyünk optimisták, és a szépet vegyük észre, ne a problémákat soroljuk az első helyre!

Amit még megemlíthetnék, az az ambíció, mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban teljesítsek bármiben, pl. ha valami elsőre nem úgy jön össze, ahogyan én szeretném, vagy ahogy amannak lennie kellene, akkor nem adom fel, és még egyszer megpróbálom. Ez egyfajta sikerélmény is számomra. Úgy vélem, hogy mindenki életében van kudarc és csalódás, de ez így van rendjén, ez nem gond. A gond az, hogyha feladjuk.

Hol és hogyan képzeled el magad 5 év múlva? Mit szeretnél addig megvalósítani?

Bízok abban, és remélem, hogy 5 év múlva a tanult szakmámban tudok dolgozni, és maximálisan el tudom végezni a feladataimat, kötelezettségeimet, valamint boldog tudok lenni, és szeretni fogom, amit csinálok.

Mit jelent számodra az alapítvány ösztöndíjasának lenni? Miben segít ez neked?

Az alapítvány ösztöndíjasának lenni rendkívüli érzés. Tudod, hogy segítenek téged, és bízol abban, hogy egyszer majd te is segíteni tudsz az alapítványnak, mert tudod, hogy mit jelent egy ösztöndíjas számára ez a segítség, hiszen átélted ezt. Nekem az egyetemi továbbtanulásomat teszi lehetővé az ösztöndíj, amiért nagyon hálás vagyok, és törekedni fogok arra, hogy a jövőben ezt a segítséget viszonozzam.

Üzenet az alapítványnak:

Mindannyian köszönettel tartozunk az alapítványnak, és hálásak lehetünk, hogy ennyi jólelkű ember támogat minket. Az alapítvány munkaközösségének pedig, hogy mindig maradjanak ilyen barátságosak, és megértőek az ösztöndíjasaikkal, és olyan segítőkészek legyenek, mint amilyenek eddig is voltak.

Tisztelettel és köszönettel,
Kovács Levente!

Please publish modules in offcanvas position.