Szerződéskötés az ösztöndíjasokkal

A jövő magad vagy! Ezt a nevet adtuk 2008-ban a frissen bejegyzett alapítvány, júniusban útjára indított ösztöndíjprogramjának. 10 év telt el azóta, és sok minden történt az alapítvány életében, egy évtized mely tele volt eseményekkel, programokkal, támogatásokkal és segítségnyújtással.

Igyekeztünk akkor és ott segíteni, ahol a legnagyobb szükség volt ránk. Az idősek, betegek, mozgássérültek mellett több száz diák sorsát egyengette az alapítvány, segített álmaikat valóra váltani, hinni abban, hogy a kemény munkának meglesz a gyümölcse.

Ez a XI. generáció, aki ösztöndíjban részesül és az első, aki nem személyesen a szenátor úrtól veszi át az első havi támogatást. Ez az esemény minden évben örömet jelentett neki, egyik szerződéskötés alkalmával így fogalmazott: „Ez egy olyan tanév kezdete, ahol sorsunk egymásba fonódott: nagyszerű dolog érezni, hogy ennyi ember sorsával közös rövid földi kis létem.”