Tófalvi Izabella

Székelyudvarhelyen születtem, jelenleg Fenyőkúton lakom. A Kós Károly Szakközépiskola 12. osztályos tanulója vagyok, közgazdaságtan szakon. Életmottóm: ,, Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat!”

Beszámolódban azt olvashattuk, hogy „ha nagy leszel” légiutas kísérő leszel. Honnan jött az ötlet?

Valóban egyik tervem a légiutas kisérő szakma, mivel nagyon szeretem a nyelveket, szeretek kommunikálni és utazni. Innen is jött az ötlet ezzel kapcsolatosan, de ez mellett még van más elképzelésem is pályaválasztás terén.

Említetted, hogy önkénteskedtél a városi korházban, a gyermekosztályon. Milyen emlékeid, tapasztalataid vannak róla?

Pár alkalommal önkénteskedtem. Úgy gondolom, hogy csak jó érzés lehet valakin segíteni, egy őszinte mosolyért, egy hálás köszönömért cserébe. Ilenkor látom azon a személyen, hogy valóban szüksége van arra a segítségre, amely lehet anyagi, vagy csak pár biztató szó. Ekkor egy kicsit büszke is vagyok magamra, mert önzetlenül segítek.

Mit jelent számodra az alapítvány ösztöndíjasának lenni? Miben segít neked?

Nekem óriási segítséget jelent az alapítvány ösztöndíjasának lenni, mert segít a bentlakás finanszírozásában, és különböző érettségi felkészítős könyvek megvásárlásában.

Üzenet az alapítványnak:

Nagyon hálás vagyok az alapítványnak.