Bartalis – Fábián Ágnes

Bartalis-Fábián Ágnes vagyok, Csíkszeredában születtem, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, Gyógyszerészeti karán vagyok hallgató, már 4. éve

Mikor döntötted el, hogy gyógyszerész szeretnél lenni? Miért pont ezt a szakot választottad?

12. osztályos koromban körvonalazódott bennem, hogy a gyógyszerészet az a hivatás, amiben a legjobban kitudnék teljesedni. Más opciók is megfordultak bennem, de egyikben sem láttam, hogy ez tartós eredményekhez vezetne. A gyógyszerészet egy olyan hivatás, amiben sokkal több van, mint ami legtöbbünk számára eszébe jut a szó hallatán.

Említetted, hogy szeretsz a jövődről gondolkodni, célokat kitűzni. Mi a legnagyobb álmod?

A legnagyobb álmom egy stabil és harmonikus jövő kialakítása, ahol azzal foglalkozom, amit szeretek, a családom közelében.

Hogyan látod magad 10 év múlva?

Én 32 évesen sikeres gyógyszerész vagyok, az éppen bővülő családomban, és mindannyian egészségesek vagyunk.

Mit jelent számodra az alapítvány ösztöndíjasának lenni? Miben segít ez neked?

Számomra az ösztöndíj hatalmas motivációt jelent a közelebbi álmaim eléréséhez, segít a tanulmányaim haladásában és a megélhetésben egy másik városban. Ösztöndíjasnak lenni kiváltság, egy szorgos, önkéntes, jótékony csapat (inkább család) tagja lehetek, ami mindig pozitív energiát ad.

Üzenet az alapítványnak:

Hálás köszönettel tartozom az alapítványnak, hogy az idei tanévben engem is befogadtak a családjukba, és támogatnak, hogy a tanulmányaimat zökkenőmentesen végezhessem.